Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.09.2008 06:17 - ЗА ЕСТЕСТВЕНИТЕ И ИЗКУСТВЕНИ ГРАВИТАЦИОННИ ДВИГАТЕЛИ
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 525 Коментари: 0 Гласове:
0



ЗА ЕСТЕСТВЕНИТЕ И ИЗКУСТВЕНИ ГРАВИТАЦИОННИ ДВИГАТЕЛИ И ТОВА, КОЕТО ГИ ОБУСЛАВЯ В СВЕТЛИНАТА НА ТЕОРИЯТА ЗА БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА ВЕЧНОСТТА / НА ВСЕМИРА/

 

  При естествени и изкуствени условия двигател имаме тогава, когато дадена сила действува върху дадена структура на материята и извършва непрекъснато във хода на времето определено количество работа по отношение на нея.

  Работа имаме тогава и само тогава, когато под действието на сила/ сили / структурите на материята в макро и микрокосмоса  променят своето положение в пространството или казано по друг начин, когато имаме наличие на не инерциално движение.

  Движението, като част от неделимото и съхранимото триединство от: пространство  - материя – движение, като всеобща базова същност на Всемира е единственото несъздаемо и неунищожаемо  творческо начало във Всемира от което произтича:

1. Всяко инерциално и неинерциално движение, като част от него и от нищо друго.

 Във Всемира няма и не може да има движение, което да не е част от всеобщото движение , включително и движението, което формира нашата мисъл и чувства.

2. Всяко инерциално движение е това движение, при което телата променят своето положение в пространството, при  сумарна външна импулсна сила върху тях  равна на нула. Такова чисто инерциално движение във Всемира, при наличието на гравитацията и други енергийни потоци, формиращи енергийни полета няма и не може да има.

3. Всяко не инерциално движение е това движение, при което сумата от силите които действуват върху дадена структура на материята е различна от нула в резултат на което структурите на материята променят не само  своето положение в пространството, но и  своето инерциално движение.

Чисто неинерциално движение във Всемира също няма и не може да има.

  При всяко движение във пространството са на лице , неделимо едно от друго инерциално и не инерциално движение.

  При липсата на чисто инерциално движение във Всемира няма и не може да има движение по права линия , каквато има в Евклидовата геометрия.

  При наличието на неопределен брой потенциални сили във всяка точка на  пространството всяко движение в макро и микрокосмоса е движение по криви.

  Както естествените, на лице във Всемира,  така и изкуствените гравитационни двигатели, създадени от човека се обуславят от гравитацията, от гравитационните сили, които , като външни сили

 

                                                          2

 

осигуряват не инерлциолното движение на телата, на структурите на материята и извършват определена по обем работа по отношение на тях.

  Естествени гравитационни двигатели са орбиталните движения на структурите на материята едно спрямо друго , обосновани от гравитационните им излъчвания , действуващи независимо едно от друго, в съответствие с принципа “ Всяко действие има равно противодействие”

  Изкуствените гравитационни двигатели, директни и индиректни са тези създадени от човека на базата на гравитационните сили, произтичащи от гравитационното излъчване на земята, формиращо гравитационното й енергийно поле.

  При липса на гравитацията, като продукт на вечното несъздаемо и не унищожаемо движение не може да имаме , както естествените , така и изкуствените гравитационни двигатели.

  Въпреки, че , както естествените, така и изкуствените гравитационни двигатели могат да работят непрекъснато във времето те не са и не могат да бъдат вечен двигател,  защото, при наличието на вечното движение нито една структура на материята и гравитационното й излъчване не са и не могат да бъдат вечни. Процесът на тяхното изграждане и разграждане , обоснован от вечното движение е непрекъснат.

  Живота на различните структури на материята, като форма на съществуване на материята  е от микросекунди до милиони и милиарди  хилядолетия.

 

Забележка : Повече яснота по тази тема би могло да се реализира, при една обективна дискусия по нея, в която наред с общите изводи се посочат и конкретни обективни и достоверни доказателства в подкрепа на тях.

 

 

 

 

 

 




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3316998
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930