Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.08.2008 18:13 - ЗА ЕНЕРГИЯ ОТ НИЩОТО
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 542 Коментари: 0 Гласове:
0



ЗА ЕНЕРГИЯ ОТ НИЩОТО

 

В АБВ – Форуми  - Физика и астрономия в който нямам право да публикувам до 2035 г. , когато отдавна няма да съм между живите,  под това заглавие се съобщават интересни резултати с фундаментална значимост. В светлината на моята теория за базовата същност на Вечността – Бог те са възможни и имат своето обективно обяснение на базата на обективната същност на  неделимото и съхранимо  триединство от : пространство – материя – движение, като всеобща базова същност от която и в която произтича всичко и която се намира във всичко от кванта до галактиките.

  В текста , наред с значимите фундаментални резултати , в светлината на теорията за базовата същност на Вечността има изразени и някой заблуди, като :

1. Че от нищото може да се получи нещо. Това противоречи на законите за съхранение, противоречи и на същността на самият творец, като Бог или природа  както го възприемат атеистите. Ако  на базата на вакуума, естествен и изкуствен,  може да се получи нещо, то не е от него, а от по голямата концентрация на материя и движение извън него.

2. Че пространството може да се изкривява.

 Пространството е реално съществуващото НИЩО, което има само измерения и нищо друго . При него няма реалност, която да може да се изкривява.При него няма реалност от която може да получим нещо и да и придадем нещо.

3. Нищо в обективният свят, което няма материална същност, измерима, като маса не може да се изкриви без сблъсък с друга такава същност в резултат на вечното и съхранимо движение, част от което е всяко движение, включително и всяко движение ,при човека в пространството и вътре в самия него. Просто без сила няма и не може нищо да се изкриви и промени.

4. Енергията е продукт на движението и неговата относителност, без което няма и не може да има : енергия, импулс, ускорение, сила.

   Пространството е пълно с материя, която се движи, но в неговата същност няма материя, която да се движи, от която да черпим енергия.От всичко, което изпълва пространството затворено в нашето жилище, като предмети, въздух, светлина, гравитация може да получим енергия, но не и от същността на самото пространство.

 

 

 



Тагове:   нищото,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3317152
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930