Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.06.2008 10:23 - ЗА ОТКЛОНЕНИЕТО НА СВЕТЛИНАТА ОТ......
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 635 Коментари: 0 Гласове:
0



ЗА ОТКЛОНЕНИЕТО НА СВЕТРИНАТА ОТ ГРАВИТАЦИЯТА В СВЕТЛИНАТА НА ТЕОРИЯТА ЗА БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА ВЕЧНОСТТА, НА ВСЕМИРА.

 

Съгласно теорията за базовата същност на Вечността :

1. Няма и не може да има сила без наличието на две реалности : материята, измерима, като маса  и движението, измеримо , като относителна скорост.

2. Няма и не може да има силово въздействие без сблъсък между структурни форми на материята.

3. Съгласно първият принцип на Нютон нито една макро и микроструктура на материята не може да промени своето положение на относителен покой и движение,в това число и отклонение на посоката си на движение без външно силово въздействие, реализирано при реален сблъсък между структури на материята.

4. Няма и не може да има импулсна сила между две структури на материята, ако относителната скорост между тях , едно към друго не е по голяма от нула.

5. При всеки сблъсък между структурите на материята се поражда ускорение  и сила, която е равна на импулса и намалява заедно с него , с времето на неговото въздействие, като границата е нулата, когато новополученият импулс стане равен на изразходвания изходен импулс. Който е станал равен на нула

6. Когато гравитационният лъч, представляващ поток от гравитони се пресича под прав ъгъл с светлинния лъч неговата скорост спрямо светлинния лъч е максимална , равна на скоростта на светлината. Максимална е и скоростта му на реактивно силово въздействие.

 

   На базата на тези  реалностите в светлината на теорията за базовата същност на Вечността , отклонението на светлината от гравитацията, не е резултат от изкривяване на пространството , каквото няма и не може да има , при обективната характеристика на пространството, в която имаме наличие на измерения, при липса на вещева същност, а резултат от сблъсък на гравитони с фотони, притежаващи маса и скорост, обуславящи тяхната енергия и импулс, които при сблъсък пораждат ускорение и сила. Колкото гравитационното излъчване е по плътно , което се пресича със светлинното толкова,  отклонението на светлината е по голямо. Колкото ъгъла на пресичането е по малък толкова отклонението е по малко. При нула градуса , което е на лице когато двете посоки на движение ,на гравитацията и светлината съвпадат , силовото въздействие на гравитацията върху светлината във вакуум е равно на нула. При тази реалност нямаме ускорение или намаление на скоростта на светлината  от гравитацията.  



Тагове:   ОТКЛОНЕНИЕТО,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3300095
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031