Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.06.2008 17:58 - ПРОСТО, НО ЧУДО И ТО НЯЙ - ГОЛЯМОТО
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 826 Коментари: 0 Гласове:
0



ПРОСТО , НО ЧУДО И ТО НАЙ - ГОЛЯМОТО

 

  Съгласно теорията за базовата същност на Вечността, на Всемира , като реалност това е неделимото и съхранимо триединство от : пространство – материя – движение. То е нещо просто със своята същност, но с това, че то е всеобщият геном, всеобщият реално съществуващ Бог – творец и рушител на всичко преходно от себе си в себе си  е и най- голямото чудо, необяснимо с нищо друго освен със собствената си същност, която обяснява всичко във Всемира.

   Като цяло това триединство е съхранимо / вечно / . Няма начало и край.

Не се създава и не се унищожава. Без него няма и не може да има и Бог- творец. То е на лице във всяка точка от пространството, в всяка структура на материята и движението.

  Като пространство то има само едно предназначение да побира всичко в себе си и да се намира във всичко, без всякакви реални свойства и качества, каквито с абстрактните символи на математиката му се приписват.

  Като материя то съществува в безкраен брой структури с размери между две недостижими граници : нулата и безкрайността. Изпълнява :

1.     С базовото си качество инертност да се противопоставя на всяко външно силово въздействие

2.     Да носи и пренася движението, което няма вещева същност, но може да преминава от една структура на материята в друга.

3.     Да е единственият инертен строителен материал на Всемира.

   Като движение то е единственият строител и рушител на всяка структура на материята/ жива и мъртва/ , с един единствен прост механизъм на строителство с който, както изгражда структурите на материята, така и ги разгражда в един неделим процес.

  Като движение то е и самият Бог- творец, защото без движение не само човекът , но и самият Бог не може да направи нищо. Без движението нито една структура на материята не може да промени своето положение в пространството. Не може да се изгради и разруши. Без движението не може от зародиша да израсне организъм, да се развие и да загине.

 Пространство се получава само от пространство и от нищо друго. Всяко пространство е част от всеобщото пространство.

  Материя се получава само от материя и от нищо друго. Всяка структура на материята заема част от пространството и съдържа в себе си пространство и движение.

   Всяко движение е част от всеобщото съхранимо, несъздаемо и не унищожаемо движение. Движение се получава само от движение и от нищо друго.

 

                                                     2

 

  Има две основни форми на движение, които преминават една в друга : затворено, като израз на концентрацията му заедно с материята в част от пространството  и отворено с което се разсейва заедно с материята в общото пространство. При изграждането на структурите на материята/ живи и мъртви/ преобладава прехода на отворено движение в затворено. При разграждането на структурите на материята преобладава прехода на затворено в отворено движение. Двата прехода са неделими един от друг. Тяхното съвместно действие е на лице при всеки физичен , химичен и пр. процес, включително и при ядрения разпад и ядрения синтез.

  Движението, без което няма път, скорост, енергия импулс, ускорение, сила не маже да го има безкрайното разнообразие във Всемира. Не може да го има и самия Бог, като творец и рушител , като създател на всичко, в това число на човека с тяло ,ум и чувства.

  Без движението не би могло да де появи бъдещата директна гравитационна енергетика до която достигнах, като не би могло да ги има и съвременните енергетики на базата на въглищата, петрола, ядрения разпад и синтез и др.

   Както големите отворени скорости при ядрения разпад и синтез обуславят големите енергийни възможности на атомната енергетика, така и големите отворени скорости на гравитацията, на гравитоните обуславят

Още по големите енергийни и безопасни възможности на бъдещата директна гравитационна енергетика, на която все още е необходимо време да преодолее инертността и заблудите в човешкото мислене за да достигне до човешкото съзнание, като осъзната обективна истина ,за да стане реалност, както днес е реалност атомнат


Тагове:   чудо,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3319171
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930