Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.06.2008 14:37 - ПРЕЗЛОЖЕНИЯ, КОИТО.....
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 666 Коментари: 0 Гласове:
0



ПРЕДЛОЖЕНИЯ , КОИТО СЧИТАМ ЗА РАЗУМНИ.

 

1. Когато в 1960 година  на базата на числови и експериментални резултати стигнах до откритието “Наличие на условия ,при които гравитационното поле не е консервативно” и  до директните гравитационни двигатели, при наличните заблуди , че гравитационното поле е консервативно , а директните гравитационни двигатели са вечен двигател, каквито не са и не могат да бъдат, разбрах , че истината за тези мои достижения в своя път до съзнанието на хората ще срещнат съпротива съизмерима със съпротивата срещу обективните истини до които са достигнали Коперник, Галилей, Р.Майер и др. Изтеклите 48 години потвърдиха тази моя прогноза . Въпреки това ,изхождайки от реалността, че обективните истини са вечни, а заблудите не и от историческия опит в продължение на 48 години продължавам да предлагам конкретна и достоверна проверка на моите експериментални резултати  и считам, че това мое предложение е разумно и един ден то ще стане реалност след което вратите за бъдещата директна гравитационна енергетика и нейните неограничени възможности за икономически изгоден и безопасен добив на енергия  ще се отворят широко.

2. На базата на неограничените възможности за добив на енергия , чрез директни гравитационни двигатели на земята и други небесни тела  предложих и продължавам да предлагам , след конкретна и достоверна проверка на моите резултати да се изгради НАУЧНО ПРОИЗВОДСТВЕН ЦЕНТЪР  - АД  на територията на България, който да прерасне в Европейски  и Световен такъв, като поемам морална и материална отговорност за моите резултати.

  Считам, че и това мое предложение е разумно и въпреки бариерите на неговия път вярвам, че един ден ще стане реалност, както днес са реалности институциите във връзка с използуването на ядрената енергия.

3. Предложих и продължавам да предлагам на техническите университети у нас,с участието и на техни студенти , разработката на съвместни теми с които да дадем конкретни и достоверни  отговори на значими  конкретни въпроси във връзка с бъдещата директна гравитационна енергетика. Въпреки пренебрежителното отношение към това мое предложение аз го считам за разумно и вярвам, ако не с мен, без мен в нашите технически институти и университети за в бъдеще ще се разработват полезни теми във връзка с директното използуване на гравитационната енергия на земята и на други небесни тела.

 




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3313562
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930