Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.05.2008 08:03 - НА КРАТКО ЗА ТОВА.........
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 727 Коментари: 0 Гласове:
0



НА КРАТКО ЗА ТОВА, КОЕТО ГО НЯМА В ТЕОРИИТЕ НА НЮТОН И АЙНЩАЙН ЗА ГРАВИТАЦИЯТА, А ГО ИМА В ТЕОРИЯТА ЗА БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА ВЕЧНОСТТА, КАТО ВСЕОБЩО НАЧАЛО, КАТО РЕАЛНОСТ И БОГ.

 

  В  теориите на Нютон и Айнщайн не се посочва от къде произхожда гравитацията и какво представлява началото, същността от която тя произхожда.

Теорията за базовата същност на Вечността посочва от къде произхожда гравитацията и какво представлява началото от което произхожда и се изгражда на базата на това начало, като обективна, несъздаема , неунищожаема , съхранима и вечна реалност, като дава общата и конкретните характеристики, които има това  начало.

    Това начало за теорията за базовата същност на Вечността , като  реалност, база, творец и рушител на всичко преходно и вечно от себе си, в себе си и което се намира във всичко, включително и у човека и обуславя наличие на тяло, ум и чувства у него е : неделимото и съхранимо триединство от: пространство – материя движение.

   За теорията за базовата същност на Вечността / на Всемира/ това триединство е единствената Вечност, като реалност и като реален Бог – творец, който твори и руши всичко от себе си, в себе си и се намира във всичко.

  Същността на това триединство , като реалност и като Бог, която няма начало и край е необяснима с нищо друго, освен със собствената си същност, но със същността си това триединство обуславя и обяснява всичко, което се намира в безначалния и безкраен Всемир, включително и гравитацията,  същността й и това, което произтича от нея.

  Поради липсата на това всеобщо начало от : пространство – материя – движение, като начало и за гравитацията в базовите математически формули , при Нютон и Айнщайн са на лице конкретни несъответствия с обективните реалности. Конкретно , като в закана за гравитационната сила на Нютон   F = /m1.m2/ : r^2 , така и в закона на Айнщайн Е = mc^2  e изпуснато относителността на движението, което води до различие между математическите резултати и изводи и конкретните физически реалности.

   При неограничено във времето падане в гравитационното поле закона на Нютон води до неограничени скорости , клонящи към безкрайност, на каквито самото гравитационно поле, като всяко друго енергийно поле се противопоставя на всяка скорост по голяма от собствената му такава и я коригира до собствената си скорост.

   Всяка скорост , като продукт на движението е относителна. Това не е отразено и в закона на Айнщайн  и го прави универсален закон по отношение на всички отправни системи, което физически е недостоверно.

 

 

                                                   2

 

  Теорията за базовата същност на Вечността допълва тези две математически формули с относителността на движението, съответно на скоростите и те стават физически по достоверни.

  Коригирани на базата на относителността на движението те придобиват следния вид: F =//m1.m2/: r^2 /. /c –gt/ :c  :  E = /mc^2/ . /c – v / :c

  Анализите на така коригираните закони водят до физически по достоверни резултати и изводи и могат да се проверят и съпоставят с конкретни реалности, както при конкретни условия, така и в условията на конкретни опити от съответните специалисти.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3314175
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930