Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.05.2008 15:49 - НА КРАТКО ЗА ВСЕОБЩОТО ГЕНЕТИЧНО НАЧАЛО ВЪВ ВСЕМИРА
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 383 Коментари: 0 Гласове:
0



НА КРАТКО ЗА ВСЕОБЩОТО ГЕНЕТИЧНО НАЧЯЛО ВЪВ ВСЕМИРА.

 

1. Всеки животински вид от вирусите до човека има своето генетично начало, своя геном,своята генетична програма в резултат на което от генома  на човека произтича човек. От генома на коня – кон. От генома на овцата -  овца. От генома на вируса на грипа  - грипен вирус и пр.

2. Цялата , безначална и безкрайна материя във Всемира съществува в безкраен брой структурни форми на материята , живи и мъртви. Всички те имат също своето общо генетично начало .

   Съгласно теорията за базовата същност на Вечността/ на Всемира/, която създадох за да дам необходимото фундаментално теоретично обяснение на резултатите, откритията и изобретенията, които обуславят и гарантират бъдещата директна гравитационна енергетика с неограничени възможности за икономически изгоден и  безопасен добив на енергия на земята и други небесни тела, на базата на гравитационните им полета, като естествени и неизчерпаеми източници на енергия,  всеобщото генетично начало на Всемира и всичко в него е : неделимото и съхранимо триединство от: пространство – материя – движение и произтичащите от него вечни и ненарушими природни закони, които в същност основателно може да наречем  божи закони , а не тези написани от човек, които хората ежедневно нарушават и излиза, че Бог е създал закони , но и той е безсилен да гарантира тяхното изпълнение, като човека.

    Неделимото и съхранимо триединство от : пространство - материя – движение е обективната същност и на самия Бог, защото то удовлетворява следното: Всичко е от Бога, в Бога и Бог е във всичко.

   Ако някой може да посочи реалност във Всемира, която да не е от това триединство, в него и то да не е в тази реалност тогава с тази реалност той ще трябва да обясни произхода на триединството от: пространство- материя – движение, което като самия Бог за сега не може да се обясни с нищо друго, както не може да се обясни с нещо друго и неговото съхранение освен със собствената му същност, както никой и по никакъв начин не може да обясни съществуването на самия Бог с нещо друго,  освен със собствената му същност.

3. При наличието на неделимото и съхранимо триединство от: пространство - материя - движение  имаме реалност, която  удовлетворява не само твърдението на вярващите, че всичко е от Бога , в Бога и Бог е във всичко, но удовлетворява и твърдението на атеистите, че всичко е от природата, в природата и тя е във всичко. Тази обща удовлетвореност на твърденията на вярващите и атеистите води до равенство между понятието “Бог” и понятието “Природа”, както имаме равенство между понятията “Йехова “, “Господ” , “Аллах”.

 

                                                  2

 

4. Осъзнаването на неделимото и съхранимо триединство от : пространство – материя – движение и произтичащите от него вечни и ненарушими природни закони, като всеобщо генетично начало  на Всемира и всичко в него ни позволява да разширим нашите обективни познания  за реалностите сред които живеем и да ги оползотворяваме в полза на човешкия  род, както ми позволи в 1960г. да открия, установя и докаже наличия на условия , при които  гравитационното поле не е консервативно и да достигна до директните гравитационни двигатели и енергийни магистрали с неограничени възможности за икономически изгоден и безопасен добив на енергия на земята и други небесни тела, на базата на гравитационните им полета , като естествени и неизчерпаеми източници на енергия.

 

 



Тагове:   начало,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3316834
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930