Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.05.2008 05:42 - ЗА НЯКОИ ОТ ОСНОВНИТЕ РЕАЛНОСТИ НА БАЗАТА НА......
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 796 Коментари: 0 Гласове:
0



ЗА НЯКОИ ОТ ОСНОВНИТЕ РЕАЛНОСТИ НА БАЗАТА НА КОИТО ИЗГРАДИХ ТЕОРИЯТА ЗА БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА ВЕЧНОСТТА / НА ВСЕМИРА/ И ТОВА, КОЕТО ПРОИЗТИЧА ОТ ТЯХ.

 

1.     Най важната реалност, на базата на  която изградих моята теория за базовата същност на Вечността / на Всемира/ за дам по възможност най – задълбочени и обективни теоретични обяснения на резултатите, откритията и изобретенията, до които достигнах,  обуславящи и гарантиращи директен достъп до гравитационната енергия с неограничени възможности за икономически изгоден и безопасен добив на енергия, на земята и други небесни тела , на базата на гравитационните им излъчвания, формиращи гравитационните им полета, като естествени и неизчерпаеми източници на енергия, това е НЕДЕЛИМОТО И СЪХРАНИМО ТРИЕДИНСТВО ОТ : ПРОСТРАНСТВО – МАТЕРИЯ – ДВИЖЕНИЕ от което и в което произтича всичко вечно и преходно  и което триединство се намира във всичко.

2.     Общата  обективна характеристика на това триединство , която го обуславя ,като всеобщ геном, всеобщо начало на всичко, което се намира във Всемира .

 3. Трите обективни независими една от друга характеристики за : пространството, за материята и за движението, които заедно с общата характеристика обуславят всичко в всемира, като реалност и процесите, които протичат с всички реалности във Всемира.

4.     Важни моменти от характеристиката на пространството са:

a.      Липса на вещева същност, качества и свойства, при наличие на измерения , което го определя , като неподвижен, непрекъсваем хомогенен континиум.

b.     Липса на относителност. Определен обем от него е еднакъв по  

 отношение  на всички отправни системи.

c.     Единствено предназначение  да побира всичко в себе си и да се намира във всичко.

d.     Пълната му прозрачност за структурите на материята и те за него.

5.     Важни моменти от характеристиката на материята са:

a.      Вещева същност.

b.     Съществуване в безкраен брой структури с пространствени размери между две недостижими граници: нулата и безкрайността.

c.     Инертност и инерция , които обясняват произхода на принципите на Нютон  и обуславят материята , като единствен инертен строителен материал във Вечността.

 

                                                           2   

 

      d .   Липса на относителност , в резултат на което масата на телата е еднаква спрямо всички отправни системи, за разлика от теглата им.

     е. Носител е на движението, което без нея не съществува.

5. Важни моменти от характеристиката на движението са:

             а - Липсата на вещева същност.

             б -  Пренос от една структура на материята в друга с или без пренос       

                 на материя.

              в - Наличие на относителност. Различно , като количество спрямо

   различните отправни системи.

              г. Единствен строител във всемира със само един  механизъм на строителство : сблъсък на структурните форми на материята  една с друга с което разгражда едни и изгражда други такива.

6.Всеобщият фундаментален природен закон : Законът за съхранение на неделимото триединство от: пространство – материя – движение  с неговите частни случаи за съхранение на пространството, материята движението и произтичащите от материята и движението закони за съхранение на енергията и импулса.

7. Вечните и ненарушими природни закони .

8. Експерименталните резултати до които сам и със моите съавтори достигнах, като:

     а.- Зависимост на обемите, масите, теглата и гравитационните потенциали, при системите с гравитационно обоснован променлив обем и маса от положението им спрямо направлението на гравитационната сила.

     б. – Преобръщане на системите с гравитационно обоснован променлив обем и маса под влияние само на собственото им тегло с промени в обемите, масите, теглата и гравитационните им потенциали.

     в. – Промяна на обемите, масите, теглата и гравитационните потенциали , при системите с гравитационно обоснован променлив обем и маса , при движението им по затворен път в гравитационното поле.

     г. – Преодоляване на по малки и възстановяване на равни и  по големи гравитационни потенциали , при системите с гравитационно обоснован променлив обем и маса от изразходваните такива.

     д. -  Сумарна гравитационна енергия, при движение на системите с гравитационно обоснован променлив обем и маса  по затворен път в гравитационното поле различна от нула, както това е на лице , при движение по затворен път във водни и въздушни потоци.

     е. -  Наличие на реална неизчерпаема постоянна работна гравитационна сила и гравитационен потенциал, при безконечна верига със системи с гравитационно обоснован променлив обем и маса  по големи от наличното триене.

 

                                                          3

 

  ж. – Наличие на еднопосочно действие на гравитационна центростремителна и гравитационна центробежна сила , при липса на съпротивление от хидростатично налягане.

  з. -  Наличие на постоянна работна гравитационна сила, при движение по затворен път в гравитационното поле , при липса на челно  съпротивление от средата.

9. Откритията  до които достигнах, като:

  а. Наличие на неограничен брой обеми, маси, тегла и гравитационни потенциали, при системите с гравитационно обоснован променлив обем и маса между две гравитационни нива.

  б. Наличие на условия, при които гравитационното поле не е консервативно.

  в. Общите закони за : енергията, импулса, ускорението и силата в енергийните потоци, формиращи енергийни полета в пространството.

10. Изобретенията до които сам и със съавторите си достигнах, като:

      а.- Над 30 базови варианти на системи с гравитационно обоснован променлив обем и маса с неограничен брой конкретни технически решения.

      б.- Базовите варианти на директни гравитационни двигатели за работа във водна среда, на суша, във въздушна среда с разнообразни конкретни технически решение.

      в. – Базовите варианти на директни гравитационни  безконечно лентови хидростатични двигатели.

      г. – Вариантите на директни и индиректни гравитационни енергийни магистрали.

11. Създадените преди това от мен теории : за безкрайност на енергията във времето  и обща теория за енергийните потоци/ енергийните полета/.

 

З а б е л е ж к а:

   Поради краткото и схематично изложение  част от него трудно ще се разбере, но тези за които изнесеното представлява интерес имат следните възможности:

1.     Да следят това, което пиша в интеренет.

2.     Да зададат въпроси по прочетеното.

3.     Да направят коментар по прочетеното и изразят свое мнение и становище с което ще ме подпомогнат да коригирам грешки, които съм допуснал.

4.     Могат и да се срещнат с мен, както някои  вече го правят.



Тагове:   Основните,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3300071
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031