Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.04.2008 10:44 - НА КРАТКО ЗА ТОВА, КОЕТО ......
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 589 Коментари: 0 Гласове:
0



НА КРАТКО ЗА ТО ОЕТО НИ ПРЕДЛАГА ТЕОРИЯТА ЗА БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА ВЕЧНОСТТА ОТНОСНО СЪЩНОСТТА НА ВСЕМИРА И ВСИЧКО В НЕГО , ВКЛЮЧЕТУЛНО И ЧОВЕКА С ТЯЛО, УМ И ЧУВСТВА.

 

В ТЕОРЕТИЧЕН АСПИКТ НИ ПРЕДЛАГА:

1. Неделимото и съхранимо триединство от пространство – материя – движение , като вечен и всеобщ геном на Всемира и всичко в него , реален Бог за вярващите и природа за атеистите от който и в който произтича всичко вечно и преходно и който се намира във всичко.

2. Вечните и ненарушими природни закони , като божи закони, продукт на вечното и неделимо триединство от пространство – материя – движение.

3. Вечното, безначално и безкрайно пространство , като единственото вместилище, което побира всичко в себе си и се намира във всичко , притежаващо само измерения и никакви свойства и качества, напълно прозрачно за структурите на материята и те за него., неподвижно, измеримо само, като обем.

4. Вечната , безначална и безкрайна материя , изпълваща цялото безкрайно пространство, като единствен инертен строителен материал на Бога и природата във Всемира , която съществува в безкраен брой структурни форми с пространствени размери между две недостижими граници : нулата и безкрайността, с базова качество – инертност, която ни обяснява произхода на принципите на Нютон, еднаквите скорост на светлината и други корпускуларни излъчвания от телата спрямо тях във всички посоки, независимо от това дали те са неподвижни или подвижни, защо от големи височини телата не могат да паднат на земята, а стават нейни спътници  и пр.

5. Вечното и безкрайно  движение , като единствен строител и рушител на структурите на материята , в това число и на човека с единствен механизъм на строителство  - сблъсък между структурите на материята / прав и реактивен/, при което едни са разграждат, а други изграждат.

6. Всеобщо, генетично, обективно ,фундаментално обяснение на всичко във Всемира, като реалност и природен закон.

 

В ПРАКТИЧЕН АСПЕКТ НИ ПРЕДЛАГА:

1. Обективна теория за гравитацията, като продукт на неделимото и съхранимо триединство от пространство – материя – движение.

2. Общите и ненарушими природни закони за : енергията, импулса, ускорението и силата, като продукт на неделимото и съхранимо триединство от пространство – материя – движение и неговото съхранение.

, включително и при гравитацията, като частни случаи.

 

 

                                                   2

 

3. Наличието на условия, при които гравитационното поле не е консервативно  и от него, като естествен източник на енергия могат да се черпят неограничени количества енергия.

4. Всеобщ директен достъп до енергията на гравитационните полета с директни гравитационни двигатели и изкуствени директни гравитационни магистрали , обуславящи неограничен , икономически изгоден и безопасен добив на енергия от гравитационните излъчвания на небесните тела , формираща гравитационните им полета, като естествени и неизчерпаеми източници на енергия.

5. Икономически изгодно и полезно производство на техника за реализация на директни гравитационни двигатели, директни гравитационни магистрали, директни гравитационни електроцентрали и др.

6. Радикално предотвратяване на неблагоприятни екологични и климатични промени и радикално решаване на налични такива, като локални и глобални.

7. Ново , безопасно, стратегическо направление в производството на електроенергия на земята и други небесни тела.

8. Нови технически и икономически възможности в отговор на нарастващия брой на човешкия род  на земята и разселването му в космоса на други небесни тела.

9. Нови технически и икономически възможности за радикално решение на наличните неблагоприятни транспортни проблеми в селищата и между тях.

 

    С тези свои предложения теорията налага и нов обективен морал при хората за преодоляване на собствените си страсти  за пара, власт и господство  за да може човечеството да оцелее, като цяло, а не като остатъци от него.

 

 




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3317381
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930