Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.01.2008 16:41 - ОСНОВНИ ЧАСТИ ,ПРИ СИСТЕМИТЕ С ГРАВИТАЦИОННО ОБОСНОВАН ПРОМЕНЛИВ ОБЕМ И МАСА НА БАЗАТА НА КОИТО СЕ РЕАЛИЗИРАТ ДИРЕКТНИ ГРАВИТАЦИОННИ ДВИГАТЕЛИ
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 1001 Коментари: 2 Гласове:
0



    Основните части на системите са:
1. Контейнер с затворен в него определен променлив обем.
2.Коленчата ос или вал, асиметрично разположен на ос.
3.Лост със или без тежест.
   Тези основни части осигуряват следните резултати:
1. В зависимост от положението на системите спрямо направлението на гравитационната сила те имат: различни обеми, маси, тегла и гравитационни потенциали.
2.При промяна на положението си спрямо направлението на гравитационната сила променят обемите, масите, теглата и гравитационните си потенциали от определен максимум до определен минимум и обратно .
   Тези резултати обуславят и гарантират:
1. Наличие на неопределен брой обеми, маси, тегла и гравитационни потенциали чежду две гравитационни нива.
2. На базата на зокона за съхранение на движението, съответно на импулса и енергията възстановяване на гравитационни потенциали равни и много по големи от изразхадвоните такива.
3. На бязата на зоконите за съхранение на материята, движението, , съответно на импулса, енеригята , обуславят и гарантират непрекъсната работа на директните гравитационни двигателри с неограничени възможности да икономически изгоден и безопасен добив на енергия , на базата на гравитационното поле на земята и други небесни тела, като естествени и неизчерпаеми източници на енергия.


Тагове:   части,   основни,


Гласувай:
0



1. анонимен - междо другото
30.07.2012 02:25
Междо другото, същото важи и за електрическата енергия - уж енергията не се създава от нищо, а електроните например, имат безкраен потенциал, когато наелектризирано тяло взаимодейства с друго наелектрезирано или не наелектрезирано тяло, се осъществява обмен и в крайна сметна на баланс на електрони между двете тела. Но (!!!) сам за себе си електрона продължава да има потенциал, независимо каква работа е извършил. И тук според съвремената наука, би трябвало да има противоречие със закона за запазване на енергията. От къде подяволите идва тая енергия на електрона? Ами идва от същото от което идва и ефекта на Казимир ;) Цял океан от частици притежаващи енергия (навярно всяка енергия която ни е позната, както и непознатите, се съдържат точно там), частици много по-малки от най-малките ни известни частици. Говоря за Етера... А това че съдържанието на учебниците по физика и мнението за това кое е научна истина и кое не е, се определят от Световни лобистки организации, имащи интерес да се запази петролната индустрия, е друга работа. Само дето аз съм абсолютен песимист, никога няма да се признае за научен факт нещо, което спъва икономиката на определени гръгове от хора с общи интереси.
цитирай
2. анонимен - освен това
30.07.2012 02:41
Освен това не ми се вярва който и да е разумен човек, да тръгне да оспорва принципа за запазване на енергията. Гравитационния двигател, както и Магнитния и които и да са други двигатели, които в днешно време спадат към категория Вечни двигатели, НЕ генерират енергия от нищото!!! Ние, хората които вярваме в Свободната енергия, не влизаме в спор с физиката, само искаме тя да не е толкова закостеняла и в услуга на лобитата.

Етера, както и теорията за Свободната енергия (за нагледност и по-пълна представа на хора които не са се и замислили и не са чели по темата) можем да си представим така: Да си представим че в чайника на котлона, някакви странни микроорганизми изведнъж придобият интелект, и да си представим че чайника с горещата вода е на котлона достатъчно дълго, че тези микроорганизми да имат време да си организират наука. И така, тези същества си откриват разни енергиини източници, източници за действието на които те си плащат и благодарение на които действа икономиката им. А за нас, от гледна точна на нашите познания за съвремената физика (говоря за призната физика) е напълно ясно че ТЕ ЖИВЕЯТ, СЪЩЕСТВУВАТ, НАМИРАТ СЕ В безкраен океан (спрямо техните размери) от течност притежаваща енергия (гореща вода), енергия която могат да използват като Свободна, - стига да се научат как.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3313857
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930