Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.01.2008 23:32 - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА В СВЕТЛИНАТА НА ОБЕКТИВНАТА СЪЩНОСТ НА ВСЕМИРА
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 957 Коментари: 0 Гласове:
1



  Обективната истина не винаги е такава ,каквато учени авторитети , религиозни и политически лидери упражняват права над нея , но винаги е такава, каквато Вечността -Бог , със  своята обективна същност  и произтичащите от нея вечни и ненарушими природни закони  я обуславя.
  До значимите обективни истини не винаги стигат учените с научни тигли , рабогещи в скъпо оборудвани лаборатории, но и любители, лаици.
  Никой , учен и лаик не може да открие обективна истина , ако тя реално не съществува.
  Никой , учен и лаик не може да направи изобретение , ако то е в протоворечие с обективните истини и ненарушимите природни закони.
  Въ човешкото познание винаги е имало , има и ще има заблуди, които са се възприемали, като обективни истини с права  над тях от научни авторитети, религиозни и политически лидери. В миналото такива заблуди , приети за обективини истини са биле:  неподвижната земя, неделимия атом, падането на тежките тела винаги по бързо от леките, липсата на зокони за съхранение и пр. Днес такива са : консервативното гравитационна поле, възприемането на директните гравитационни двигатели, като вечен двигател, изкривеното пространство, зависимост на масата от скоростта и др.
  Отпадането на заблудата ,че земята е неподвижва разшири възможностите на астрономията, като наука и улесни реализациятна на великите географски открития.
  Отпадането на заблудата, че тежките тела винаги падат по бълзо от леките  довеиде от откритието, че гравитационното ускорение не зависи от масата на телатга, които падат в гравитационните полета, обективна истина без която са немислими небесната механика на Нютон и съвремените космически пътешествия..
  Отпадането на заблудата, че няма закони за съхранение доведе до значимите обективни познания, които имаме днес за всемира в който живеевм.
  Отпадането на заблудата, че атома е неделим доведе до атомната енергетика, която имаме днес .
  Отпадането на заблудата, че гравитационното поле е консервативно води и ще доведе до директната гравитационна енергетика с несравнимо по големи възможности от атомната енергетика за икономически изгоден и безопасен , неограничен добив на енергия във всяка точка на земната пъвърхнина  и повърхнината на други небесни тела, на бадата на гравитационнте им излъчвания, формаращи гравитационните им полета, като естествени и неизчерпаеми източници на енергия.. Ще доведе и до още много други обективни познания за ръстящите бъдеще поколения, което ще им позволи да оцелянат и съществуват на земята и на други небесни тела.


Тагове:   същност,   Обективната,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3300887
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031